2013. január 30., szerda

Valentin napi borkóstoló


Valentin Napi Borkóstolás!
Lepje meg kedvesét, barátját egy gyönyörű borkóstolással!


       A Bortúra Kft. a soron következő programjában arra vállalkozik, hogy kedves, illatos, hízelgő, aromás borokból állít össze egy borkóstolót a Valentin Nap jegyében. Ehhez segítségül hívja a Katona Borház termékeit.
Egy pohár szilvapálinka igyekszik kedvre deríteni a vendégeket, majd pedig gyönyörű, illatos, hungaricumnak számító irsai olivért, a „Finom Flört”-t kóstoljuk meg. Majd folytatjuk a Katona Borház Valentin-kreációjának sorát. Nevesül a „Nálad vagy Nálam?” elnevezésű rosét, a „ Múzsa Csókja”-t, amely egy gyönyörű merlot, és a „Szerelem Cuvée”-t, ami egy szép 5 éves fehér édes bor.
A borok mellé két darab, a Csoxi Kft. kézműves csoki bonbonjait adjuk. A fehér borhoz egy fehér csokoládés, fahéjas, Cointreau narancslikörös bonbont, valamint a vörös borokhoz egy chilis-vörösboros étcsokoládét társítunk.
A borokhoz illő borkorcsolyákat is felszolgálunk.
Diószegi Gábor borlovag pedig elringat majd bortörténelmi ismeretekkel, anekdótákkal, valamint a szerelem napjához illő idézetekkel, verssel.
A legjobban tetsző bort visszakóstolhatják borbarátaink.
Az este folyamán lehetőség nyílik arra, hogy Valentin-napi csokitermékeket is vásárolhassatok.

Helyszín: Bp.XIII. Róbert Károly krt. 36. Könyvtár Presszó
                  (Árpád-híd metró megállóhoz közel)
Időpont: 2013. február 14-én 18.30 óra
Részvételi díj: 4.800 Ft/fő
Jelentkezni lehet: Csak korlátozott számú vendéget tudunk fogadni, ezért előzetes bejelentkezés szükséges! Ne habozzatok jelentkezni, mert lemaradhattok!
Jelentkezés: Diószegi Gábornál (+36/20 9603-168  v. +36/70 2469-489);
vagy a Könyvtár Presszóban Vizsralek Nóránál (+36/30 907-1877) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése